lauantai 8. syyskuuta 2012

Mustikoita!


Tänään nähtiin Noki ja Ronja. Käytiin lenkkeilemässä metässä. Sonikin ois varmaan muuten ollu mukana, mut oli Porvoon näyttelyssä. Koirat sai juosta vapaana ja kuluttaa energiaa. Kumpikaan koirista ei oo saannu kunnon lenkkejä, kun minä ja Ronja ollaan oltu kipeenä.
Lähettiin kiertämään yhtä hiekkatietä, jonka kautta pääsis polulle, tai oikeestaan vähän umpeen kasvaneelle tielle. Sit sitä pitkin pääsee takas hiekkatielle. Koirat juoksenteli ihan kunnolla ja katos välillä metänkin puolelle. Kun oltiin päästy polku/mettätielle ni Ronja muisti yht'äkkiä että tuolla jossain pusikossa on hyvä mustikkapaikka. Sinne siis! Ja suoraan pusikosta läpi. Tultiin kalliolle jossa oli aikas hienoo. Yrittiin etsii niitä mustikoita. Ronja vaan sano, et "jos koht tulee sellanen kuoppa jossa on vettä niin ollaan lähellä." "Tai ei siin pakol oo vettä, mut on ollu." Mä van katoin meijjän vieressä olevaa kuoppaa ja ajattelin et sehän oli selvä tuntomerkki. :D Kyl me sit löydettiin se vesikuoppa ja oli siel vettäkin. Ja loppujen lopuks löydettiin myös ne mustikat. Siitä ei kyllä seurannu mitään hyvää. Ekaks me syötiin niit ihan nätisti, kunnes Aslan tuli sählää siihen, piehtaroimaa ja sotkeutu mustikkaan. Sen jälkeen se teki jotain mikä sai Ronjan ihmettelee. Söi mustikoita suoraa puskasta. Sit se rupes tunkee niit Nokilleki ja seki söi kädestä. Ronja oli ihan ihmeissään. Loppujen lopuks se mustikoiden syönti päätty siihen et meillä oli kunnon mustikka mössöt naamassa. Ja lopulta sotamaalaukset ja heiteltiin toisiamme niil mustikoilla
   
Lopulta päästiin takas polku-tielle pienien mutkien kautta. Pienen kävelymatkan jälkee päästiin hiekkatielle jota pitkin lähetiin kävelee kohti Ronjan kotii. Kun oltiin taivallettu pienen matkan nähtiin pellon päällä peltottavan linnun. Se lens paikoillaan. Jonka jälkee nähtii et sielt oli tulos kiva sade ku pilvet roikku. Ja pian alkokin sataa. Me lähettiin kevelee, mut onneks sade loppu pian. Kun oltiin päästy jo hyvän matkaa eteenpäin oikastiin mettän kautta. Eka seikkailtiin pellon kautta ja sit rämmittiin puskien läpi ja oksien yli ja ali. Lopulta päästiin Ronjalle. Syötiin ja pestiin naamat. Oli muuten aikas mielenkiintoset sotamaalaukset x,D Vielä kerettiin käyä koirien kaa ulkonaki vähän kuvaamassa ja riehumassa.







-Aslan&Noora-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti