sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Mettäilemässä


Eilen mentiin sitten Janinan, Sonin ja Kodan kanssa mettään. Kyyti saatiin oikein syrjäisille seuduille, kun Janina äiti meni samalla sieniä keräämään. Siellä me sitten rämmittiin mettässä. Eka paikka oli kehno sienien osalta mutta kivat kalliot siellä oli. Naureskeltiin vaan ku Koda valu kokoajan yhteen kuoppaan ja ei meinnannu päästä ylös kunnes Janina sitten kävi pelastaa sen. Sit me hyppäsin yhelt kiveltä alas Koda sylissä ja Soni kamppas mut ku olin tullu maahan. Ei mitään hätää Koda selvisi hyvin kun jätin sille imavaran käden avulla, mut mulle kävi vähän kehnommin. Käsi suoraan Sonin paskakasaan!! o_O YÖK!!
No me sitten suoriuduttiin autolle ja sain käden huuhdeltua. Sen jälkeen rämmintiin siel metäs ettimässä sitä Janinan äitii.. Se vaan katos sinne metsikköön. Löydettiin me merenranta, talo kaatunnu puu ja vaikka mitä muuta, muttei Tuulaa.. No lopulta se löyty ja lähettiin takas autolle. Autolla huomattiin, että Tuula oli menny omia reittejään ja odoteltiin sitä ties kuinka kauan...

Lopulta päästiin matkaan ja toinenkin paikka löyty. Siellä olikin siitten palon niitä sieniä. Syötiin evää siellä ja sitten pienen seikkailun jälkeen löydettiin kivikko, jossa hypeltiin sitten ja lopulta leikkittiin ettei saa osua maahan vaan hyppiä kivillä :D  Lopulta löydettiin isoja kiviä ja Janina lopetti ja pelasti Kodankin siinä samalla sieltä kiviltä. Mä siellä vielä hyppelin ja meinasin vähän välii kolhii sitä mun kameraa. Hups! Sit Janina kaivo pallon esille ja mä jahtasin sitä Sonin ja Aslanin kaa.. Lopulta tuli kutsu takasin ja lähettiin pois. Kyllä Tuula oli niitä sieniä löytänny ja ihan mukavasti. Meijjänki ois kuulema pitänny kerätä, mut mitä vielä?! Hyi!! Vältyttiin sieniltä ja lähettiin autolle ja kotiin. Aslan oli väsynny ku päästiin kotiin ja nukahti melkein saman tien. Mutta nyt se tossa tas säheltää ja pelleilee.. Että sillein..






-Aslan&Noora-

1 kommentti: